اطلاعات کلی در مورد جراحی فیستول مقعدی

شنبه 6 بهمن 1397
16:57
shimanami

اکثر فیستول های مقعدی هیچ راه درمانی به جز جراحی ندارند. پس لازم است که بیماران در مورد روند جراحی فیستول مقعدی اطلاعات داشته باشند.جراحی فیستول مقعدی بوسیله پزشک عمومی انجام میشود و مدت زمان عمل معمولا بین ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت تخمین زده می شود، بنابراین زمان جراحی خیلی طولانی نیست.

برای کاهش خطر ابتلا به بی اختیاری روده، درمان فیستول مقعدی ممکن است چند ماه طول بکشد. نوع جراحی شما بستگی به محل ایجاد فیستول دارد. فیستول مقعدی می تواند در

  • زیر عضله اسفنکتر
  • از طریق عضله اسفنکتر
  • بالای عضله اسفنکتر

ایجاد شود.

اگر فیستول زیر عضله اسفنکتر ایجاد شده باشد، جراح شما ناحیه فیستول را برش می دهد و بعد از جراحی بیمار بهپانسمان نیاز خواهد داشت.

اگر فیستول از طریق عضله اسفنکتر ایجاد شده باشد، جراح با یک سوزن مخصوص به نام “Seton stitch” جراحی فیستول مقعدی را انجام می دهد. با استفاده از این سوزن به راحتی می تواند چرک و آبسه کانال را از بین ببرد. در این روش درمانی عضله اسفنکتر برش داده نمی شود.

اگر فیستول بالای عضله اسفنکتر ایجاد شده باشد، برای جراحی فیستول مقعدی ممکن است نیاز به کولوستومی موقتباشد ولی این حالت معمول نیست و بسیار کم اتفاق می افتد. در موارد کمی ممکن است جراحی در چند مرحله صورت گیرد. اگر مقدار برش در عضله ها زیاد باشد و یا فیستول گسترده باشد احتمال جراحی چند مرحله ای وجود دارد.

عوارض جراحی فیستول مقعدی

این عوارض ممکن است ایجاد شود ولی الزاما تمام آنها برای بیماران ایجاد نمی شود. هر بیمار بسته به شرایط خود ممکن است تعدادی از این عوارض را تجربه کند.

  • عوارض عمومی
    • درد
    • خونریزی
    • زخم ناخوشایند
  • عوارض خاص
    • مشکل در دفع ادرار
    • دفع گاز معده به طور ناخواسته
    • بی اختیاری در دفع مدفوع
    • عفونت

عفونت

در هر نوع جراحی، خطر ابتلا به عفونت وجود دارد. در جراحی فیستول مقعدی، اگر فیستول به طور کامل برداشته نشود، عفونت در مسیر کانال فیستول ایجاد می شود و احتمال دارد به سایر نقاط بدن گسترش می یابد.
در صورتیکه این اتفاق رخ دهد شما ملزم به مصرف آنتی بیوتیک هستید. اگر عفونت شدید باشد ممکن است شما مجددا به بیمارستان بازگردید و آنتی بیوتیک های قوی تری را از طریق تزریق وریدی دریافت کنید.

بی اختیاری

در موارد نادر، جراحی ممکن است به عضللات اسفنکتر آسیب برساند و باعث بی اختیاری در دفع مدفوع شود. احتمال ابتلا به بی اختیاری روده به نوع جراحی و محل قرارگیری فیستول بستگی دارد. اگر قبل از جراحی بی اختیاری روده را تجربه کرده اید، ممکن است شرایط بدتر شود. بی اختیاری بعد از جراحی فیستول مقعدی در زنان و مبتلایان به کرون بیشتر مشاهده می شود.

دوره نقاهت بعد از جراحی

معمولا بیمار همان روز جراحی و یا نهایتا یک روز بعد از جراحی از بیمارستان مرخص می شود.
در روزهای اول بعد از جراحی، به دلیل تازگی زخم جراحی، بیمار باید احتیاط های لازم را انجام دهد. زخم جراحی معمولاچند هفته زمان نیاز دارد تا به بهبودی کامل برسد ولی در روزهای اول بیشترین مراقبت را نیاز دارد.
ورزش منظم به شما کمک می کند تا زودتر به زندگی عادی خود برگردید. قبل از شروع ورزش حتما با پزشک خود مشورت کنید و فعالیت های ورزشی را تحت نظر پزشک انجام دهید.

عود مجدد فیستول مقعدی

در بعضی موارد، بیماری فیستول مقعدی به رغم درمان جراحی می تواند مجددا بروز کند. پس از جراحی میزان عود بیماری بین ۷ تا ۱۲ درصد گزارش شده است.
منبع: بیچشک

[ بازدید : 80 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خطرات رنگ کردن مو در دوران بارداری واقعیت دارد؟

چهارشنبه 3 بهمن 1397
11:47
shimanami

خانم ها در طول زندگی عادات و رفتارهای مختلفی دارند که به نوعی بخشی از سبک زندگی آنها را تشکیل می دهد. یکی از متداول ترین این عادت ها رنگ کردن موهاست که گاهی می تواند تا پایان عمر ادامه داشته باشد. سوال مهمی که برای بسیاری خانم ها ایجاد می شود خطرات رنگ کردن موها در دوران بارداری است.

دوران بارداری خاص ترین دوران زندگی یک زن است، فرزندی در راه است و تمامی رفتارها و عادات غذایی مادر می تواند بر روی سلامتی جنین اثرگذار باشد. ترکیباتی که در رنگ موهای موجود در بازار وجود دارد، شیمیایی و در بیشتر موارد برای جنین سمی است. طبیعی است که چنین موادی می تواند به سلامتی جنین آسیب هایی برساند پس توصیه می کنیم 9 ماه خودتان را در شرایط طبیعی قرار دهید و به موهایتان استراحتی بدهید. اما اگر واقعا به رنگ مو نیاز دارید موارد زیر را در نظر داشته باشید.

بهتر است رنگ کردن موها را در 3 ماهه ی دوم بارداری آغاز کنید.

میزان رشد جنین در 12 هفته ی اول بارداری بسیار سریع است و بسیاری از قسمت های بدن او در این مدت تکامل می یابند پس بهتر است در 12 هفته ی اول بارداری خود تا حد امکان از رنگ مو و سایر مواد شیمیایی استفاده نکنید و این کار را از 3 ماهه ی دوم بارداری آغاز نمایید.

رنگ موی مطمئن انتخاب کنید.

اگر تصمیم گرفته اید که در دوران بارداری خود از رنگ مو استفاده کنید توصیه می کنیم از رنگ موهای فاقد آمونیاک و نیمه دائمی استفاده کنید و هرگز سمت دکلره نروید. رنگ های گیاهی طبیعی مانند حنا هم می توانند گزینه های خوبی باشند. یک توصیه ی دیگر این است که کل موهای خود را رنگ نکنید و از تکنیک هایی مانند هایلایت استفاده کنید که قسمت کمتری از موهایتان در معرض رنگ مو قرار بگیرند.


[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

مراقبت های بعد از جراحی آبسه مقعدی

شنبه 26 آبان 1397
14:17
shimanami


بیشتر درد ناشی از بیماری بعد از جراحی آبسه مقعدی قطع خواهد شد اما ممکن است چند روز بعد از جراحی درد خفیف در ناحیه مقعد داشته باشید. این درد ناشی از برش و زخم جراحی است. بیشتر افراد ۱ الی ۲ روز بعد از جراحی به زندگی عادی خود باز می گردند و بعد از گذشت ۲ تا ۳ هفته بیماری آبسه مقعدی به طور کامل بهبود می یابد. در بیشتر مواقع، بیماری آبسه مقعدی بدون هیچ گونه عوارضی از بین می رود اما احتمال کمی وجود دارد که فرد به بیماری فیستول مقعدی دچار شود. به همین دلیل پزشک ۲ تا ۳ هفته پس از جراحی آبسه مقعدی بیمار را معاینه می کند تا از نبود عوارض بیماری مطمئن شود و اگر فردی به فیستول مقعدی مبتلا شده باشد، مراحل درمان فیستول مقعدی را شروع می کند.
در این مقاله اطلاعات کلی در مورد مدت زمان بهبودی و مراقبت های پس از جراحی در اختیار شما قرار می گیرد اما در نظر داشته باشید سرعت بهبودی در افراد مختلف متفاوت است و به شدت و شرایط بیماری بستگی دارد. مراحل زیر به شما کمک می کند تا مراحل بهبودی را زودتر طی کنید و سریع تر به زندگی عادی و روزانه خود بازگردید.

چگونه در خانه از خود مراقبت کنید؟

بعد از جراحی آبسه مقعدی با رعایت موارد زیر می توانید به راحتی در خانه از خود مراقبت کنید و دوره نقاهت بعد از جراحی را کوتاه تر کنید.

فعالیت

  • سعی کنید هر روز مقداری پیاده روی داشته باشید. هر روز کمی بیشتر از روز قبل پیاده روی کنید. قدم زدن جریان خون را افزایش می دهد و به جلوگیری از پنومونی و یبوست کمک می کند.
  • زمانی که احساس خستگی می کنید، فعالیت های خود را رها کنید و به استراحت بپردازید. سعی کنید خواب کافیداشته باشید تا روند بهبودی شما سریع تر پیش رود.
  • در مورد انجام فعالیت هایی مانند رانندگی با پزشک خود مشورت کنید.
  • دوش بگیرید و اجازه دهید ناحیه آبسه مقعدی تمیز شود. بعد از دوش گرفتن ناحیه آبسه مقعدی را با حوله خشک کنید.

منبع: بیچشک


[ بازدید : 106 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

مزایای درمان هموروئید با لیزر

چهارشنبه 23 آبان 1397
15:13
shimanami


اگر مقاله دانستنی های بیماری هموروئید را خوانده باشید میدانید که درمان به موقع بواسیر از اهمیت برخوردار است. اما انتخاب روش درمان، باید آگاهانه صورت بگیرد.

  • مهم ترین دلیل برای درمان هموروئید با لیزر این است که در مقایسه با جراحی روند درمان برای بیمار مشکل نیست و به راحتی پیش می رود.
  • تقریبا در تمام موارد، بعد از درمان هموروئید با لیزر نیازی به بستری شدن در بیمارستان نیست و بیمار در همان روز مرخص می شود.
  • استفاده از لیزر در درمان هموروئید میزان خونریزی را به مقدار قابل توجهی کاهش می دهد. در واقع عروق خونی توسط لیزر کنترل می شوند.
  • بافت اطراف هموروئید آسیب نمی بیند و زخم جراحی عمیقی در کار نیست. در جراحی بدون لیزر محل زخم ممکن است دچار مشکلاتی مانند عفونت شود. بنابراین به کار گیری لیزر در درمان بواسیر موجب کاهش عوارض بعدی ناشی از جراحی سنتی می شود.
  • با استفاده از لیزر دیگر نیازی به پانسمان بزرگ و زیاد نیست. بلکه با مقداری باند کوچک می توان محل جراحی را پوشش داد.
  • جراحی با لیزر زمان کمتری می برد و کار پزشک را کمتر می کند.
  • در درمان هموروئید با لیزر، زخم حاصل از جراحی به سرعت بهبود پیدا می کند.

معایب درمان هموروئید با لیزر

  • تجهیزات لیزر بسیار پر هزینه است
  • پزشکان در زمان جراحی نیاز به عینک های مخصوص دارند.
  • اگر در حین جراحی خون ریزی زیاد شود، راه های جلوگیری از خونریزی پر دردسر است.

با تمام معایب و مزایایی که در درمان هموروئید بیان شد، این روش موافقان و مخالفان زیادی دارد. با توجه به مزایای این روش موافقان آن بیش از مخالفانش است. زمانی که از لیزر به عنوان یک روش درمانی برای مبتلایان به بواسیر یاد می شود، بیشتر بیماران تمایل به استفاده از این روش دارند و مهمترین دلیل آنها عدم نیاز به بستری و تسریع در بهبودی است. جراحی هموروئید با استفاده از لیزر به عنوان هموروئیدکتومی شناخته شده است. بیماران معتقدند که این روش موثر تر از جراحی سنتی است و به سرعت به آن اطمینان می کنند. این طرز تفکر تا حدی درست است. زیرا روش جراحی به هر حال یک روش تهاجمی برای درمان است.

در مواقعی که لیزر به درمان بواسیر کمک نکند، استفاده از روش جراحی سنتی راه حل مناسبی است در غیر این صورت جراحی بواسیر به کمک لیزر راه حل سریع و ایمنی است.

امروزه استفاده از لیزر در تمام دنیا و برای اکثر بیماری ها روند چشمگیری داشته و خوشبختانه نتایج موفقیت آمیزی در بر داشته است. اگر به هموروئید مبتلا هستید، به شما پیشنهاد می کنم روش جراحی با لیزر را به عنوان یکی از گزینه های درمانی خود در نظر بگیرید و در مورد آن با پزشک خود مشورت کنید.

منبع: بیچشک


[ بازدید : 98 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آشنايي باپروتز سينه و مواد تشكيل دهنده پروتز سينه

چهارشنبه 15 فروردين 1397
11:24
shimanami

پروتز ها پوششي سيليكوني دارند كه قبلا داخل آن را با سرم نرماسالين پر مي كردند. فايده اين نوع سيليكون آن بود كه جراح مي توانست پوشش سيليكوني را لوله كرده (بدون آن كه داخلش مايعي وجود داشته باشد) و از سوراخ كوچكي كه روي پوست سينه ايجاد كرده بود به داخل سينه منتقل كند و بعد داخل محفظه سيليكوني را از مايع پر كند، اما اشكال اين نوع سيليكون ها اين بود كه بيمار هنگام حركت حس مي كرد داخل سينه اش مشكي وجود دارد كه از آب پر شده و تكان مي خورد كه احساس ناخوشايندي است. اشكال بعدي اين بود كه به مرور زمان ناحيه اي از پوشش سيليكوني چروك خورده و از همان ناحيه پاره و سرم خالي مي شد.
[ بازدید : 120 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شير دادن با سينه پروتز است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]